ПЕРЕМОЖЦІ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ РАНДОМНОГО ВІДБОРУ

 01 листопада 2022 р. у Державному фонді сприяння молодіжному житловому будівництву з прямою трансляцією на YouTube-каналі Фонду пройшов 13-ий етап відбору отримувачів пільгового іпотечного кредиту за програмою «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб». Це третій етап відбору протягом дії в нашій державі запровадженого указом Президента України воєнного стану.

За його результатами ще 500 сімей зможуть отримати кредит для придбання житла на зручних, унікальних для України на цей час умовах – під 3% річних.

Відбір №13, як і всі попередні, проведено методом комп’ютерної вибірки за допомогою генератора випадкових чисел із застосуванням програмного забезпечення (RandomPicker.com), запропонованого Імплементаційним консультантом IPC GmbH, погодженого Банком KfW і такого, що відповідає вимогам законодавства щодо захисту персональних даних.

Перемжці по Сумській області - 

180000067 Макаренко Анастасія Валеріївна
180000016 Абаєва Олена Миколаївна
180000272 Астахова Наталія Олексіївна
180000263 Ковбасіста Альона Іванівна
180000079 Васянович Наталія Іванівна
180000178 Жмака Ірина Анатоліївна

 

Довідка.

Програма «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб» фінансується за рахунок ґранту Уряду Німеччини, наданого в рамках міжурядової угоди через Кредитну установу для відбудови KfW, Франкфурт-на-Майні. Проєкт спільно реалізують Держмолодьжитло і Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Кредити внутрішньо переміщеним особам надаються на термін до 20 років під 3% річних, виходячи з нормативної площі житла (21 кв. м загальної площі на особу і додатково 10,5 кв. м на сім’ю).

Об’єктами кредитування можуть бути квартира у багатоквартирному житловому будинку чи одноквартирний житловий будинок, прийняті в експлуатацію не більше 50 років тому чи реконструйовані не пізніше 25 років тому.

Зареєструватися для участі у програмі можна через портал державних послуг ДІЯ або в регіональних управліннях Держмолодьжитла.

 Вітаємо переможців та нагадуємо про необхідність подання заяви про надання кредиту та необхідних для отримання кредиту документів, визначених Порядком пільгового іпотечного кредитування внутрішньо переміщених осіб за рахунок коштів гранту, наданих Кредитною установою для відбудови (KfW), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2021 року № 451, в термін до 02 грудня 2022 року (включно).

З переліком документів, ЩО ПОДАЮТЬСЯ ПЕРЕМОЖЦЯМИ для отримання пільгового іпотечного кредиту на придбання житла, можна ознайомитись ТУТ.