Оголошення

Шановні громадяни!

Відповідно до раніше розміщеної інформації, з 17 травня по 17 червня (до кінця робочого дня) 2021р. ,  всі  кандидати, які були зареєстровані на отримання кредиту у Реєстрі, що ведеться на виконання постанови Кабінету Міністрів України  від 27 листопада 2019 р. № 980 (далі – Реєстр 980), мали можливість подати заяву про відмову від перенесення до нового Реєстру, що формується в рамках програми пільгового іпотечного кредитування внутрішньо переміщених осіб за рахунок коштів гранту, наданих Кредитною установою для відбудови (KFW).

Станом на кінець робочого дня 17 червня 2021р. ми отримали 298 заяв. Також, Держмолодьжитлом отримана інформація від Державного підприємства «Інформаційно-обчислювальний центр Міністерства соціальної політики України» щодо підтвердження наявності довідки ВПО у громадян, які були зареєстровані у Реєстрі 980 станом на 17 травня 2021 року.

Наразі здійснюється обробка отриманих заяв та інформації, отриманої від Державного підприємства «Інформаційно-обчислювальний центр Міністерства соціальної політики України».

Перенесення даних громадян з Реєстру 980 до нового реєстру, що формується в рамках програми пільгового іпотечного кредитування внутрішньо переміщених осіб за рахунок коштів гранту, наданих Кредитною установою для відбудови (KFW), відбудеться до кінця дня 23 червня 2021 року.