Ще 3 родини отримали пільгові кредити в І кварталі 2019 року!

Наприкінці березня 2019 року оримали пільгові кредити наступні громадяни :

1. Голуб В.М., у відповідності до вимог Положення про порядок надання молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам довгострокових пільгових кредитів для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу) Держмолодьжитла отримав кредит у розмірі 329060,00 грн. для будівництва житла загальною площею 40,92 кв.м. в обєкті будівництва ТОВ "БВКК "Федорченко" за адресою : м.Суми, вул. Інтернаціоналістів 35/4.


2. Харченко В.А., у відповідності до вимог Положення про порядок надання молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам довгострокових пільгових кредитів для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу) Держмолодьжитла отримав кредит у розмірі 326963,00 грн. для будівництва житла загальною площею 29,49 кв.м. в обєкті будівництва ТОВ "БВКК "Федорченко" за адресою : м.Суми, вул. Інтернаціоналістів 35/3.

3. Трофімов С.Ю., у відповідності до вимог Положення про порядок надання пільгового довготермінового кредиту на будівництво (реконструкцію) житла за рахунок коштів обласного бюджету Сумської області отримав кредит у розмірі 603767,00 грн. для будівництва житла загальною площею 57,89 кв.м. в обєкті будівництва ТОВ "БВКК "Федорченко" в п’ятому багатоповерховому багатоквартирному житловому будинку, що розташований в м. Суми, земельна ділянка за адресою: перехрестя вулиць В.Чорновола та Першотравнева.